Dezinsekcija

Dezinsekcija je pojam koji označava skup mjera i postupaka kojima uništavamo ili kontroliramo populaciju štetnih insekata.

Zaustavljaju rast i razmnožavanje ili potpuno uništavaju nazočnu populaciju štetnih insekata (žohara, mrava, buha itd.) koji prenose uzročnike zaraznih bolesti, parazitiraju na tijelu čovjeka, uzrokuju alergijske reakcije ili su uznemirivači.

rodent and pest with warning signs

Utvrđivanjem problema, identificiranjem vrste štetočina i infestacije vrši se odabir metode, preparata i opreme za njihovo suzbijanje.

 

Dezinsekciju zatvorenih prostoru provodimo metodom postavljanja gelova, vlažne aplikacije ručnim prskalicama, kao i hladnim ili toplim zamagljivanjem (raspršivačima i zamagljivačima). Dezinsekciju zatvorenih prostora obavljamo preparatima koji su pogodni za primjenu i nemaju štetno djelovanje na ljude i životinje, ne mogu izazvati alergije niti druge negativne reakcije i poseduju dozvole ministarstva zdravstva i ministarstva poljoprivrede.

Dezinsekcija otvorenih prostora provodi se aplikacijom insekticida ručnim ili motornim prskalicama odnosno toplim zamagljivanjem posebnim uređajima za tu namjenu.

 

Uvođenjem novih tehnologija poslovanja tvrtka ICC 3D kao cilj ima što kvalitetnije, brže, efikasnije, sa što manje troškova provesti mjre dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije i fumigacije.

Prilikom izvođenja usluga dezinsekcije redovito izmjenjujemo insekticidne pripravke u svrhu izbjegavanja eventualnog stvaranja rezistencije (otpornost organizma na štetnu tvar), te primjenjujemo različite metode i  tehnike tretiranja.

 

Posebno bi se osvrnili na primjenu gela pri dezinsekciji osobito žohara!

pest-control-services

Prednosti:

– bez prskanja izravno na kritične točke,

– bez neugodnosti za vaše potencijalene klijente u  samom objektu jer nema nikakvog
mirisa ni potrebe za posebnom zaštitom ili ispraznjivanjem prostora

– dokazana visoka efikasnost.

 

Ukoliko imate problema sa insektima obratite nam se već danas.