Kvaliteta

 

Kvalitetu postižemo tako da pri radu primjenjujemo najnovije zahtjeve i spoznaje u struci. Držimo se ISO (ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004)  i HACCP standarda sa posebnim naglasakom na brigu o očuvanju okoliša. Za svaki objekt koji obrađujemo izrađujemo plan provedbe sukladno njegovoj specifičnosti.

8739460 QSE

 

Efikasnost postižemo tako da pri radu, štetnike ne samo da svodimo na biološki minimum, nego idemo prema tome da kroz sanaciju problema ako postoji i redovito održavanje  dođemo do potpunog uništenja štetnika u određenom objektu.

Predvidimo problem i regiramo na njega i prije nego što dođe do stvarne potrebe da nas pozovete da ga riješimo.

Posebno pazimo na odabir sredstava koja koristimo pri radu kako bi postigli što veću efikasnost bez da ugrozimo ljude koji borave ili rade u tom objektu i sam objekt u kojemu radimo.

Posjedujemo sigurnosno tehničke listove za svaki od upotrebljavanih proizvoda i biramo ih za primjenu u radu jer su najučinkovitija i pokazali su se kao najprihvatljiviji od strane struke na tržištu.
Cilj nam je stalno praćenje promjena i novosti kod sredstava koja se koriste kako kod nas tako i u inozemstvu i odabirati za naš rad ona ekološki najprihvatljivija koja neće predstavljati nikakvu opasnost za ljude koji borave ili rade u specifičnom objektu, kao ni za sam objekt kojeg se tretira.