O nama

Dobrodošli na web stranice tvrtke ICC 3D!

ICC 3D je tvrtka specijalizirana za usluge iz domena DEZINSEKCIJE, DEZINFEKCIJE i DERATIZACIJE, te popratnih djelatnosti.

LOGO ICC3D

Tako široki opseg poslovanja možemo zahvaliti uspješnom timu obrazovanih stručnjaka  (sanitarni inženjeri, sanitarni i veterinarski tehničari), spremnih da svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom svakom klijentu pruže kvalitetnu informaciju i uslugu.

Naš stručno-operativni tim je na usluzi klijentima 365 dana u godini na cijelom području RH.

ICC 3D svoj osnovni zadatak ostvaruje po najvišim europskim normama zahvaljujući stalnom unapređenju, podizanju i razvijanju kvaliteta svojih usluga, dobroj organizaciji, uz maksimalno i racionalno korištenje tehničkih potencijala.

Osnovni pristup je da našim korisnicima osiguramo suvremenu i pouzdanu uslugu, isporučenu u skladu sa specifikacijama, odobrenim zahtjevima klijenata koja u potpunosti ispunjava svoju funkciju.

Usluge vršimo najkvalitetnijim provjerenim ekološkim preparatima na način koji isključuje mogućnost ometanja poslova naših klijenata i sa posebnom pažnjom pristupamo imovini korisnika usluga kao i zdravlju zaposlenih.

Važno je naglasiti da za sva sredstva koja koristimo posjedujemo sigurnosno – tehničke listove i Rješenje za obavljanje poslova od Ministarstva zdravstva  Republike Hrvatske i Rješenje Ministarstva poljoprivrede, Uprava veterinarstva.

Osim stvarne potrebe za provođenjem mjera  DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I DEZINFEKCIJE provođenje istih ujedno je i zakonska obveza regulirana Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN RH broj 79/07,113/08).

 

Za sve navedene radove izvedene od strane našeg tima dajemo garanciju za iste.

Sigurni smo da našom kvalitetom usluga, a također i cijenom, možemo zadovoljiti Vaša očekivanja.